x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Obiectivele lui Rădoi la Steaua: 4 trofee şi calificarea în grupele Ligii Campionilor

Obiectivele lui Rădoi la Steaua: 4 trofee şi calificarea în grupele Ligii Campionilor

10 Iun 2015   •   10:18
Obiectivele lui Rădoi la Steaua: 4 trofee şi calificarea în grupele Ligii Campionilor
Sursa foto: Mirel RĂDOI

Mirel Rădoi, noul tehnician al echipei Steaua Bucureşti, campioana României la fotbal, a condus primele şedinţe de pregătire ale formaţiei roş-albastre şi are ca obiective câştigarea celor patru trofee interne, Supercupa, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii, precum şi calificarea în grupele Champions League, potrivit site-ului oficial al clubului.

Citeşte şi Rădoi: "Poate mă voi întoarce la Steaua"

Campionii au efectuat marţi primele două antrenamente sub comanda directorului sportiv Mirel Rădoi, la Săcele şi Braşov. Fostul internaţional (34 ani), care nu a mai avut vreo experienţă ca antrenor până acum, va conduce un grup de tehnicieni format din Massimo Pedrazzini, care va ocupa funcţia de antrenor principal, din antrenorii secunzi Nicolae Dică şi Daniel Opriţa, Marius Popa va îndeplini rolul antrenorului de portari, în timp ce Nikos Karydas şi Ciprian Prună se vor ocupa de pregătirea fizică a lotului.

Citeşte şi Cadou Special pentru Andre Rieu din partea echipei Steaua

Mirel Matei Rădoi a fost figura emblematică a Stelei, fiind căpitanul echipei timp de aproape şapte ani. S-a transferat în Ghencea în 2000, impunându-se rapid în echipă datorită spiritului de luptător şi calităţilor deosebite, precizează site-ul clubului.

A cucerit trei titluri de campion cu Steaua şi are în palmares o semifinală a Cupei UEFA, în sezonul 2005/2006. De asemenea, a evoluat în două campanii ale Ligii Campionilor, în sezoanele 2006-2007 şi 2008-2009. A mai jucat pentru FC Drobeta Turnu-Severin şi FC Extensiv Craiova. A părăsit Steaua după aproape noua ani, semnând, pe 15 ianuarie 2009, un contract pe trei sezoane cu gruparea saudită Al-Hilal. A mai evoluat apoi pentru Al Ain şi Al Ahly, în Emiratele Arabe Unite, iar ultimul club la care a activat a fost Al Arabi, din Qatar.

Sursa: Agerpres.ro

×