x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oficial: Rapid va juca la Timişoara în play-off-ul Europa League

Oficial: Rapid va juca la Timişoara în play-off-ul Europa League

03 Aug 2011   •   16:45
Oficial: Rapid va juca la Timişoara în play-off-ul Europa League

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe a anuntat miercuri ca echipa giulesteana va disputa partida de pe teren propriu din play-off-ul Ligii Europa pe arena lui Poli Timisoara.

“Am fost la Timisoara si m-am intalnit cu autoritatile locale, in speta cu domnul Ostaficiuc (n.r. - Constantin Ostaficiuc) de la Consiliul Judetean Timis. De asemenea am vorbit cu cei de la Poli. Toata lumea este incantata ca am ales Timisoara pentru a juca acolo in Liga Europa. Urmeaza ca in doua-trei zile sa perfectam toate contractele de inchiriere pentru a comunica la UEFA locul desfasurarii meciului din play-off. Este un stadion bun, un oras frumos, dar din pacate nu putem juca aici. Steaua a ales Clujul, Vasluiul a ales Piatra Neamt, noi am ales Timisoara. A contat si ca suporterii Rapidului si cei ai Timisoarei sunt infratiti, acolo suntem intotdeauna bineveniti, ne-am simtit bine acolo', a declarat Dinu Gheorghe.

Oficialul rapidist a exclus varianta ca trupa lui Razvan Lucescu sa joace meciurile de pe teren propriu din Liga I la Timisoara. Presedintele giulestean spera inca la o revenire in Giulesti, in caz contrar ramanand varianta National Arena.

Clubul Sportiv Rapid a reziliat contractul cu gruparea de fotbal referitor la folosirea arenei din Giulesti din cauza datoriilor, estimate la 150.000 de euro. In replica, FC Rapid sustine ca suma datorata este de cinci ori mai mica, respectiv circa 130.000 de lei.

×