x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oţelul - Rapid 1-0. Marius Stan: "Am luat 3 puncte mari"

Oţelul - Rapid 1-0. Marius Stan: "Am luat 3 puncte mari"

05 Mar 2011   •   17:11
Oţelul - Rapid 1-0. Marius Stan: "Am luat 3 puncte mari"
Sursa foto: /Intact Images

154910-153378-20090802132539027.jpgPreşedintele Oţelului, Marius Stan, este încântat că echipa sa şi-a păstrat avantajul faţă de urmăritoare şi după meciul cu Rapid, una dintre principalele contracandidate la titlu.

"Am obţinut trei puncte mari, cu o echipă care se află în luptă directă pentru titlu. E firesc ca jucătorii să fie bucuroşi, e meritul lor. Important e că a mai trecut încă o etapă, iar diferenţa dintre noi şi urmăritoare este constantă. Atmosfera este formidabilă la Galaţi, avem un public cald, entuziast", a spus Marius Stan după meci.

"Cei de la Oţelul au fost mai buni ca noi, victoria este meritată. Nu ştiu de ce am jucat aşa prost, poate pe jucători nu îi mai interesează primele. Probabil că au prea mulţi bani. Nu ştiu pe cine o să mai batem şi noi. Poate că cei de la Oţelul chiar au puterea să câştige campionatul. Nu putem vorbi despre titlu în condiţiile astea, putem spera la primele cinci locuri, chiar dacă jocul nostru arată de locurile 7-8", a declarat şi şeful giuleştenilor, Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: rapid oţelul galaţi liga 1 fotbal intern