x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pădureanu acuză Steaua că vrea să-l fure pe Moraes.

Pădureanu acuză Steaua că vrea să-l fure pe Moraes.

16 Iun 2011   •   09:40
Pădureanu acuză Steaua că vrea să-l fure pe Moraes.

Presedintele de onoare al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, vrea sa faca memoriu impotriva Stelei dupa ce fostul jucator al ardelenilor, brazilianul Junior Moraes, a facut in aceasta dimineata vizita medicala cu gruparea ros-albastra.

"Daca s-a antrenat cu Steaua, imi pare foarte rau ca nu am fost anuntat. Ei au primit un jucator aflat sub contract cu Gloria Bistrita si vom face plangere in privinta asta. Moraes a luat act de acest contract care s-a facut intre noi si Donetk, deci risca sa fie suspendat. O sa ma indrept si impotriva Stelei, pentru ca a primit un jucator la vizita medicala, fara sa ne ceara consimtamantul", a spus Padureanu la Sport.ro.

Moraes a fost transferat in iarna de Gloria Bistrita la gruparea ucraineana Metalurg Donetk, care nu a respectat insa termenele financiare prevazute in contract. In loc sa revina la Bistrita, atacantul l-a angajat pe celebrul avocat Jean-Louis Dupont si spera sa devina jucator liber, ba si sa primeasca o despagubire importanta din partea Gloriei.

×