x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Patru jucători ai Naționalei, dați afară din lot, după ce ar fi băut

Patru jucători ai Naționalei, dați afară din lot, după ce ar fi băut

22 Mar 2017   •   14:34
Patru jucători ai Naționalei, dați afară din lot, după ce ar fi băut

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania, scrie gsp.ro.

O sursă din cadrul FRF a povestit în exclusivitate pentru GSP.ro cum a decurs totul: "A fost ziua de naștere a unuia dintre ei, Olteanu a făcut 21 de ani chiar ieri.

Cei 4 și-au cumpărat băutură din aeroport, de la duty free, iar în avion au comandat Coca Cola, ca să deghizeze cumva alcoolul din pahare. Cursa a durat aproape 3 ore, s-au făcut cam praf până la destinație. Unul aproape că nu mai putea să vorbească! Nedelcearu a făcut și ceva scandal pe-acolo, a țipat. Iar altul dintre ei s-a dus direct în cameră când a ajuns la hotel, că îi era rău".

Federația i-a exclus din lot

Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară, se arată într-un comunicat de presă al FRF.

Marți seara, după sosirea în Spania, selecționerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi privește pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineață a luat decizia de a renunța la ei pentru acest stagiu de pregătire.

Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal.

×