x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Play-off L2: Locul unde nu s-a întâmplat nimic

Play-off L2: Locul unde nu s-a întâmplat nimic

de Valentin Gros    |    09 Iul 2020   •   10:53
Play-off L2: Locul unde nu s-a întâmplat nimic

Play-off-ul Ligii 2, care va desemna promovatele în primul eșalon fotbalistic al țării, poate fi caracterizat, până acum, prin titlul unui roman de Mihail Sadoveanu: locul unde nu s-a întâmplat nimic. Adică nu s-a marcat niciun gol. Lupta se anunță însă tot mai complicată, în condițiile în care pandemia de coronavirus a făcut victime și printre jucători.

 

După Turris – Argeș 0-0, a urmat a doua remiză albă. CS Mioveni a primit acasă replica Rapidului. După o primă repriză echilibrată, echilibrul de forțe s-a rupt în a doua parte a meciului. Raul Costin a văzut roșu în minutul 57, după ce l-a faultat pe Alami de la spate. Deși au jucat în superioritate numerică mai mult de jumătate de oră, giuleștenii nu au reușit să înscrie. În toată această perioadă, portarul gazdelor, Croitoru, a avut de apărat un singur șut pe spațiul porții, expediat de Mallo din afara careului. Ba mai mult, Mioveni a avut șansa să dea lovitura. În ultimul minut de prelungiri, Hergheligiu, proaspăt introdus în teren, putea să marcheze de la câțiva metri, dar portarul Rapidului, Mihai Popa, a blocat cu o intervenție inspirată. Per total, a fost o partidă cu ocazii de gol de ambele părți, mai multe pentru bucureșteni. Aceștia se pot declara nemulțumiți de rezultat, pentru că au „desenat” mai bine pe gazon, dar au făcut-o steril, cele mai multe combinații împotmolindu-se în marginea careului de 16 metri. Iar finalizarea de succes nu a venit.

 

Petrolul are virus, dar nu se predă

Cele două meciuri nule au încurcat și mai mult socotelile clasamentului. Numai UTA se poate considera distanțată, la patru puncte de urmăritoare, celelalte cinci echipe aflându-se pe o distanță de numai două puncte. Cea mai complicată situație o are ocupanta ultimului loc, Petrolul. Cu șase jucători depistați pozitiv la testul COVID (Hamza, Ekollo, Vajushi, Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae), ploieștenii au fost nevoiți să amâne înfruntarea cu liderul, programată weekendul trecut. O nouă serie de teste a arătat că nu mai există și alte cazuri în lot, astfel că, după toate probabilitățile, meciul cu Rapid se va disputa sâmbătă, pe stadionul Ilie Oană.

Clasament

 

 

Meciuri

Golaveraj

Puncte

1

UTA

0

0-0

25

2

CS Mioveni

1

0-0

21

3

Turris Tr. Măgurele

1

0-0

21

4

FC Argeș

1

0-0

20

5

Rapid

1

0-0

20

6

Petrolul

0

0-0

19

 

×