x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Play-off, misiune îndeplinită! Dinamo a învins aseară la Varazdin, anulând egalul de la Bucureşti

Play-off, misiune îndeplinită! Dinamo a învins aseară la Varazdin, anulând egalul de la Bucureşti

de Dragos Stoica    |    04 Aug 2011   •   21:00
Play-off, misiune îndeplinită! Dinamo a învins aseară la Varazdin, anulând egalul de la Bucureşti

Pentru prima data dupa 40 de ani, Dinamo se califica intr-o faza superioara a unei cupe europene dupa ce in primul meci n-a reusit decat un egal pe teren propriu! Ieri seara, trupa lui Ciobotariu a facut prima declaratie de razboi dupa numai sapte minute, la cuvant inscriindu-se veteranul Ionel Danciulescu.

Scenariul horror din tur parea sa dea totusi tarcoale, Golubar egaland in minutul 14 dupa o gafa colectiva in apararea "alb-rosilor", dar Catalin Munteanu avea sa inscrie golul calificarii in minutul 26, chiar daca gazdele au fortat destul de mult in partea secunda.

"Am invatat din greselile facute in tur, am facut o partida buna azi timp de 60 de minute si am aratat ca suntem o echipa. Am jucat pentru calificare, nu pentru show, iar scopul scuza mijloacele atunci cand il atingi", a spus dupa meci autorul primului gol, Ionel Danciulescu.

"S-au inversat rolurile, Danciulescu si Marius Niculae au tras echipa dupa ei. Alexe, in schimb, de cand a fost transferat de presa pe la Chelsea, nu mai joaca nimic', a comentat la final Cristi Borcea, la GSP TV.

"Nu a fost un meci usor, ci unul riscant, se putea reconfirma din nou talentul nostru de bascalie. Indiferent de valoarea mai scazuta a croatilor, acestia sunt niste luptatori si este important ca le-am facut fata"
Cornel Dinu

NK VARAZDIN: Krkleci - Tkalcici, Conjar, Gluhak, Simek - Brlecici, Safarici - Sacer ('90 Grgec), Glavina, Golubar ('65 Cerovecki) - Vugrinec ('46 Trojak). Antrenor: Samir Toplak.
DINAMO: Balgradean - L. Rus, Scalatache, Moti, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe ('64 Patrascu '64) - Danciulescu, M. Niculae ('90 Tucudean). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Arbitri: Jan Valasek - Tomas Mokos, Peter Chladek - Kamil Horvath (toti din Slovacia)

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti europa league