x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA. Vezi de ce!

Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA. Vezi de ce!

15 Feb 2011   •   11:40
Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA. Vezi de ce!
Sursa foto: /intact Images

151943-20100823122126077.jpgFinanţatorul SC Vaslui, Adrian Porumboiu, vrea să dea în judecată FIFA în cazul Ljubinkovic, după ce forul internaţional de fotbal a dat câştig de cauză jucătorului sârb, care a plecat de la echipa moldavă în vara anului 2010.

"Problema Ljubinkovic nu ne aparţine nouă. El a plecat de capul lui în vara anului trecut. Acum FIFA îi dă câştig de cauză şi, pe lângă faptul că trebuie să-i dau 500.000 de euro, nici nu am dreptul la transferuri două luni. Nu aveau voie să ne blocheze. Este o hotărâre dementă şi de aceea mergem până la a da în judecată FIFA. Acum am contestat la TAS hotărârea FIFA, însă degeaba îmi dă câştig de cauză luna viitoare pentru că nu mă ajută cu nimic deoarece se încheie perioada transferurilor", a declarat Adrian Porumboiu.

Porumboiu crede că, de fapt, echipa sa este victima unui război dintre FRF şi LPF. "Am picat într-un război care nu-i al nostru. Acum un an, Dragomir şi cu Lupescu nu ştiau cum e şi a cui sunt comisiile. Asta a avut acum un efect nedorit asupra lui FC Vaslui, fără justă cauză. Însă, sunt hotărât să merg până la capăt", a conchis Porumboiu.

×