x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Prepeliţă a semnat cu Steaua, iar Craiova va primi 800.000 de euro.

Prepeliţă a semnat cu Steaua, iar Craiova va primi 800.000 de euro.

10 Iun 2011   •   10:12
Prepeliţă a semnat cu Steaua, iar Craiova va primi 800.000 de euro.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat azi, cu ocazia prezentarii antrenorului Ronny Levy, ca mijlocasul Universitatii Craiova, Andrei Prepelita, va semna un contract cu gruparea din Bulevardul Ghencea, la care vor mai ajunge in aceasta vara inca unul sau doi jucatori.

"Prepelita este acum la palat si va semna cu Steaua. Il vom prezenta insa la reunirea lotului. Pobabil vor mai veni unul sau doi jucatori, unul va veni sigur dar nu putem sa-i spunem inca numele", a declarat Becali.

Andrei Prepelita, in varsta de 26 de ani, juca la Universitatea Craiova din 2007, el fiind si capitanul echipei. Mijlocasul a evoluat cinci ani la FC Arges, echipa pentru care a evoluat in 112 partide si a marcat 11 goluri, iar la Craiova a strans 92 de jocuri si 6 goluri.

Prepelita a costat 800.000 de euro si a semnat vineri contractul cu Steaua dupa ce Gigi Becali si Adrian Mititelu s-au inteles joi-noapte pentru trecerea lui din Banie in Ghencea.

Steaua i-a mai achizitionat pentru sezonul viitor pe Gabi Matei, Mihai Costea, Tatu, Rusescu, Bajenaru si Dorinel Popa si a renuntat la Dica, Andrei Ionescu, Surdu, Emeghara, Cosmin Matei, Burdujan, Maicon, Cezar Lungu, Onofras si Marinescu.

×