x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Presa ungară exultă: Echipa “maghiară” CFR Cluj câştigă titlul în România!

Presa ungară exultă: Echipa “maghiară” CFR Cluj câştigă titlul în România!

de Istvan Deak    |    19 Mai 2012   •   15:48
Presa ungară exultă: Echipa “maghiară” CFR Cluj câştigă titlul în România!

Jurnalistii din tara vecina acorda spatii largi, in presa de astazi, triumfului echipei lui Arpard Paszkany in Liga I. “CFR a intors de la 0-2 rezultatul cu rivala locala Universitatea si a castigat, dupa o partida de un inalt nivel fotbalistic, editia 2011-2012 a campionatului roman de fotbal. Din 2007, echipele bucurestene nu au mai castigat titlul in Romania si s-ar putea repeta scenariul din perioada 1921-1928.

Dupa titlurile adjudecate in 2008 si 2010, CFR devine campioana si in 2012, indiferent de rezultatele ultimei etape', noteaza Nemzeti Sport. “Echipa omului de afaceri Paszkany Arpad a invins Universitatea Cluj, cu scorul de 3-2, la finalul unui meci dramatic. Din cauza speculatiilor de trucaj, federatia romana a incredintat meciul unui arbitru strain. CFR-ul a inceput sa marcheze goluri in momentul in care echipa adversa a ramas in inferioritate numerica. Din cauza patronului Paszkany Arpad, CFR Cluj este considerata echipa maghiara din campionatul Romaniei, chiar daca nu are nici un jucator de origine maghiara in lot. Dar nici jucatorii romani nu se regasesc in numar mare in culorile CFR-ului', sustine portalul index.hu, citat de Magyar Nemzet. “Dupa un meci dramatic, echipa maghiara CFR Cluj castiga titlul in Romania' – titreaza portalul pepsifoci.hu. “Echipa maghiara, campioana la fotbal in Romania', scriu jurnalistii de la facepress.hu.

'CFR Cluj si-a asigurat al treilea titlu de campioana a Romaniei. Echipa din Transilvania a invins in rejucarea derbiului local cu rivala Universitatea cu scorul de 3-2. Cu acest succes, echipa pregatita de Ioan Andone este campioana indiferent de rezultatele nici ultima etapa', noteaza cotidianul german 'Der Spiegel'.

'2008, 2010, 2012- CFR Cluj continua ciclul de titluri castigate din doi in doi ani in Romania. Echipa din Transilvania s-a impus in fata rivalei locale, Universitatea, cu scorul de 3-2, si si-a asigurat titlul de campioana. Golul victoriei a fost marcat in minutul 89 dintr-un penalty controversat', considera jurnalistii de la kicker.de. (deak.istvan@jurnalul.ro)

×