x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului

29 Oct 2016   •   23:15
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului

Federaţiei Române Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă, cu prilejul unei vizite efectuate în comuna vasluiană Pădureni, că România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului românesc.

'Cunoaştem foarte bine pasiunea pentru fotbal, cu precădere în mediul rural, dar şi faptul că nu există posibilităţi. Pentru noi, România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului şi chiar credem că România rurală poate contribui la dezvoltarea societăţii româneşti în ansamblul ei', a declarat Răzvan Burleanu.

Oficialul FRF a participat la Vaslui, la cea de-a patra selecţie organizată în cadrul Caravanei 'Performanţa are viitor', care are drept scop descoperirea unui nou membru al unei echipe de copii, care va fi coordonată de Ion Geolgău, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici. Copiii vor beneficia de o excursie la Barcelona şi de un cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF împreună cu UEFA şi cu o serie de sponsori a creat un fond de investiţii de aproximativ 3 milioane de euro, în vederea amenajării de terenuri de sport în mai multe localităţi rurale din ţară.

'Până la finalul lunii noiembrie, va fi întocmit caietul de sarcini, în vederea organizării licitaţiilor pentru finanţarea a aproximativ 25 de terenuri de sport. Încercăm să aducem şi mai mulţi bani, cu sprijin din partea autorităţilor locale. În anul 2017, îmi doresc să inaugurez un astfel de tren în judeţul Vaslui', a mai spus Burleanu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: razvan burleanu frf presedintele frf fotbal