x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Prima declaratie OFICIALA a lui Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Stelei

Prima declaratie OFICIALA a lui Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Stelei

03 Dec 2015   •   22:58
Prima declaratie OFICIALA a lui Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Stelei
Sursa foto: Razvan Pasarica fcsb.ro

Laurențiu Reghecampf a fost numit ca antrenor al Stelei, lucru confirmat de site-ul oficial al campioanei. Tehnicianul va fi prezentat mîine de la ora 13:00, la Mogoșoaia.

Noul antrenor al Stelei a oferit și prima declarație după revenirea pe banca echipei campioane.

"Spun doar atît pentru moment: Sînt fericit și mă simt bine! Principala noastră preocupare este acum să muncim foarte bine și să vorbim mai puțin. Forza Steaua", a zis Reghe pentru site-ul oficial al Stelei.

Ce scrie Steaua pe site:

"Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al echipei noastre.

Tehnicianul care, in primul mandat la Steaua, a cucerit doua titluri de campion si Super Cupa Romaniei, a semnat un contract valabil pe doua sezoane si jumatate si va fi insotit de colaboratorii pe care i-a avut si inainte: Thomas Neubert, Anton Petrea, Cristinel Termure si Florin Tene.

Antrenorul Stelei va sustine o conferinta de presa vineri, incepand cu ora 13:00, la Centrul National de Fotbal Mogosoaia si va permite accesul mass media in primele 15 minute ale antrenamentului care va incepe la ora 11:00.

Clubul nostru le ureaza Bun Venit lui "Reghe" si colegilor sai si le doreste sa aiba parte de cel putin la fel de multe succese precum in mandatul precedent!"

 

 
Bine ai venit, Laurentiu Reghecampf!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 3 Decembrie 2015

×
Subiecte în articol: steaua laurentiu reghecampf