x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Probleme, Reghe? Steaua a suferit cu Dinamo Moscova, scor 1-2, al patrulea eşec din această iarnă

Probleme, Reghe? Steaua a suferit cu Dinamo Moscova, scor 1-2, al patrulea eşec din această iarnă

03 Feb 2013   •   15:42
Probleme, Reghe? Steaua a suferit cu Dinamo Moscova, scor 1-2, al patrulea eşec din această iarnă
Sursa foto: gsp.ro

Steaua a pierdut din nou în Antalya, 1-2 cu Dinamo Moscova, şi a înregistrat a patra înfrângere din această iarnă.

 
Steliştii au început perfect partida şi au înscris prin Tatu în minutul 3. Brazilianul, pentru prima oară titular la Steaua după revenire, l-a driblat pe portarul ruşilor şi a înscris fără probleme.
 
Trupa lui Dan Petrescu a revenit în atac şi a preluat controlul partidei, reuşind egalarea cu 10 minute înainte de pauză, prin Noboa. Apărarea Stelei a gafat la această fază, Kokorin a fost găsit liber de centrarea lui Dzsudzsak, şi a pasat perfect pentru marcatorul golului. După pauză, ambele echipe au făcut mai multe schimbări, iar Ignatovich a marcat golul al doilea al ruşilor după o fază excelentă a lui Dinamo Moscova.
 
Cu un sfert de oră înainte de final, Adrian Popa a părăsit terenul accidentat.  "Motoreta" a acuzat o accidentare la genunchi, iar în locul lui a reintrat Latovlevici, schimbat cu câteva minute în urmă cu Pîrvulescu.
 
Pentru Steaua, aceasta este a 4-a înfrîngere din acest an, suferind eşecuri cu Celtic, Ferencvaros, Qabala şi Dinamo Moscova. A câştigat un singur meci, cu Dinamo Kiev, şi a remizat cu Basel şi Sturm Graz.

×