x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rafa Benitez prefateaza returul contra Stelei: "Ii respectam mult, dar nu stiu daca vor face fata intensitatii"

Rafa Benitez prefateaza returul contra Stelei: "Ii respectam mult, dar nu stiu daca vor face fata intensitatii"

13 Mar 2013   •   18:50
Rafa Benitez prefateaza returul contra Stelei: "Ii respectam mult, dar nu stiu daca vor face fata intensitatii"

Antrenorul londonezilor de la Chelsea, Rafael Benitez, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca echipa sa respecta mult Steaua, adversara din optimile Europa League, dar a tinut sa precizeze ca nu stie daca jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf vor face fata presiunii.

 
Rafael Benitez spune ca a fost avertizat de oamenii care au vazut evolutiile Stelei asupra valorii echipei romane: "Scouterii ne-au spus sa fim atenti, pentru ca Steaua este o echipa buna si stiam ca va fi greu. Vom vedea daca ne vom putea face jocul pe Stamford Bridge, daca ei vor face fata intensitatii, insa ii respectam mult, pentru ca sunt o echipa foarte buna".
 
Benitez a mai spus ca se poate baza pe toti jucatorii trecuti pe lista UEFA, cu exceptia spaniolului Oriol Romeu, conform site-ului oficial al gruparii londoneze.
 
"Trebuie sa ma concentrez asupra pregatirii echipei pentru fiecare competitie. Urmatorul joc este o prioritate. Trebuie sa aleg lotul pentru urmatorul meci si sa ma asigur ca va fi unul competitiv. Unii jucatori, precum portarii si fundasii centrali pot juca mai multe meciuri. Pentru extreme, aparatorii laterali si atacanti este mai dificil din cauza intensitatii alergarilor. Daca ai un jucator care este pregatit si se recupereaza repede, atunci e mai usor decat in cazul unui jucator mai in varsta. Trebuie sa analizezi totul si sa stabilesti ce sa faci. Este dificil. in afara lui Oriol Romeu, toti jucatorii sunt disponibili. Nu ne putem baza pe Demba Ba, care nu are drept de joc", a spus Benitez.
 
Tehnicianul spaniol a precizat ca Liga Europa este un obiectiv pentru Chelsea in acest sezon. "Suntem in Liga Europa si vom incerca sa dam tot ce avem mai bun. Daca avansezi, atunci este o competitie buna, insa trebuie sa mergi pana la capat", a completat Benitez.
 
Intrebat despre un eventual interes al echipei Manchester City pentru Vlad Chiriches, Rafael Benitez a raspuns: "Sper ca Chiriches sa nu faca un meci bun maine, iar in restul sezonului sa fie fantastic. Este un jucator bun, dar nu stiu daca ar face fata in Anglia".
 
Returul din optimile de finala ale Europa League, Chelsea - Steaua, se joaca joi, la ora 22.05, pe arena Stamford Bridge. In tur, ros-albastrii au castigat cu 1-0, gratie golului marcat din penalty, in minutul 34, de golgheterul Raul Rusescu

×