x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid i-a luat pe Alexa şi pe Surdu.

Rapid i-a luat pe Alexa şi pe Surdu.

04 Iun 2011   •   11:25
Rapid i-a luat pe Alexa şi pe Surdu.

La putin timp dupa confirmarea informatiei privind revenirea lui Razvan Lucescu la Rapid, gruparea giulesteana a mai anuntat perfectarea a inca doua transferuri pentru sezonul viitor: Dan Alexa de la FC Timisoara si Romeo Surdu de la Steaua, ambii veniti din postura de jucatori liberi de contract.

"Pana acum i-am transferat pe Deac, Apostol, Oros, Alexa si Surdu. Mai avem doua pozitii unde trebuie sa ne intarim. Noi l-am dori si pe Zicu, dar sa vedem. Trebuie sa aducem un aparator central neaparat. Marius Constantin ramane in continuare la echipa a doua. Candido Costa si Vidanov vor pleca cu siguranta. Daca o sa avem stabilitate financiara, vom putea sa ne batem pentru titlu", a declarat presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe.

"Am ajuns la un acord cu Rapid, dupa discutiile cu Dinu Gheorghe si George Copos. Voi discuta mai multe despre venirea mea la Rapid dupa ce vom reveni din turneul din America de Sud. Il apreciez foarte mult pe Razvan Lucescu atat ca om, cat si ca antrenor. A contat mult faptul ca el va antrena Rapidul, in momentul in care am acceptat sa semnez", a declarat si Dan Alexa.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal intern