x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapidiştii, în grevă!

Rapidiştii, în grevă!

de Mihai Igirosanu    |    18 Ian 2012   •   21:00
Rapidiştii, în grevă!

Desi patronul George Copos si pre­se­dintele Constantin Zotta dadeau zi­lele trecute asigurari ca jucatorii si-au primit banii conform contractelor, situatia de la Rapid este pe care sa explodeze. La finele anului trecut, Co­pos anunta, mandru, ca gruparea pe care o patroneaza este una dintre pu­tinele din Liga 1 la care jucatorii si-au primit salariile inaintea plecarii in vacanta.

Acum trei zile, aceleasi George Copos spunea: 'O sa fac tot ce-mi sta in putinta ca sa le fie bine fotbalistilor, probabil ca ne vom im­pru­muta de inca doua milioane de euro. Dar nu conteaza, important e ca ne-am platit datoriile la bugetul statu­lui, acum suntem la zi cu ele, chiar vi­neri am achitat ultima transa. Pot spune ca, pentru noi, licenta va fi foarte simplu de luat'. Numai ca, ieri di­mineata, fotbalistii pregatiti de Raz­van Lucescu au refuzat sa se prezin­te la primul antrenament al zilei, in­vo­cand mari restante financiare. Pa­tro­nul Copos a fost chemat de ur­gen­ta in cantonamentul de la Pro Rapid, acolo unde a trebuit sa le promita iar fotbalistilor ca situatia se va reglementa.

'Domnul Copos si domnul Ta­ban au avut intalnire cu jucatorii. A fost o intalnire fructuoasa care confirma faptul ca jucatorii, staff-ul teh­nic si conducerea clubului formeaza o echipa unita, care isi poate indeplini obiectivele propuse, castigarea titlului si a Cupei Romaniei. Restantele financiare fata de jucatori nu sunt foarte mari. Jucatorii sunt in urma cu banii pana in doua luni, ceea ce este un interval acceptabil. Dar pana la sfarsitul saptamanii viitoare jucatorii isi vor primi atat primele cat si salariile restante', a dezvaluit presedintele executiv al clubului de langa Podul Grant, Constantin Zotta.

×
Subiecte în articol: fotbal intern