x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapidul e în colaps. Echipa are nevoie de 4,5 milioane de euro pentru a rămâne în Liga 1

Rapidul e în colaps. Echipa are nevoie de 4,5 milioane de euro pentru a rămâne în Liga 1

08 Iul 2016   •   09:34
Rapidul e în colaps. Echipa are nevoie de 4,5 milioane de euro pentru a rămâne în Liga 1

Rapidul e în colaps. E nevoie de 4,5 milioane de euro ca giuleștenii să se salveze. Curtea de Apel decide luni suspendarea falimentului, înaintea termenului limită dat de LPF. Timișoara stă în joc de glezne. Poate reveni în Liga întâi în locul Rapidului.

Cererea Rapidului de suspendare provizorie a sentinţei de faliment a fost amânată pentru luni, 11 iulie, cu o zi înaintea ultimatumului dat de Ligă. Cum giuleștenii au introdus mai multe cereri de suspendare la dosar, tot azi, Curtea de Apel a și respins una din ele. Pentru câteva ore, între cele două sentințe, Poli Timișoara a fost sigură că revine în Liga întâi.

Ca să salveze Rapidul, patronul Moraru trebuie să achite datoriile de 4,5 milioane de euro până luni. Altfel, LPF nu virează banii în contul unui club aflat în faliment. Timișoara așteaptă în joc de glezne, dar și situația bănățenilor e tragică. Cu datorii de 700 de mii de euro, timișorenii caută disperați finanțatori.  În plus, ar începe noul sezon cu o penalizare de 14 puncte, 8 din cauza neîndeplinirii baremului în Liga întâi și alte 6 pentru nereguli în dosarul de licență.

 

Sursa stiri.tvr.ro

×
Subiecte în articol: rapid faliment rapid faliment rapid