x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Raspuns HALUCINANT al lui Razvan Burleanu la intrebarea daca va renunţa la prima pentru calificare

Raspuns HALUCINANT al lui Razvan Burleanu la intrebarea daca va renunţa la prima pentru calificare

21 Iun 2016   •   19:15
Raspuns HALUCINANT al lui Razvan Burleanu la intrebarea daca va renunţa la prima pentru calificare

Înainte de startul EURO, conducerea FRF şi membrii Comitetului Executiv şi-au împărţit prime de calificarea cu o valoare totală de 650.000 de euro, potrivit prosport.ro. Răzvan Burleanu a primit 90.000 de euro din această sumă, aproape cât un titular din preliminariile Campionatului European. Preşedintele FRF a fost întrebat dacă va  renunţa la aceşti bani şi dacă îi va redirecţiona spre centrele de copii şi juniori. Burleanu a dat un răspuns ezitant şi spune că este normală revolta suporterilor în astfel de condiţii.

”Noi întotdeauna am acordat o atenţie deosebită juniorilor. Înainte luam scoruri la juniori de 10-0 şi 12-0. Întotdeauna vor apărea astfel de nemulţumiri în astfel de situaţii (n.r. când a fost întrebat despre returnarea primei de 90.000 de euro încasată pentru calificare).
A luat naştere Liga Elitelor, o competiţie gândită şi finanţată de Federaţie, au luat naştere anul trecut două centre naţionale de excelenţă, anul acesta alte două centre. Fotbalul românesc arată aşa cum arată şi societatea românească. Uitaţi-vă la valurile de corupţie care au acaparat societatea, uitaţi-vă la lipsa infrastructurii fotbalistice, pe ce stadioane se antrenează copiii noştri, care sunt salariile care se câştigă la nivel de copii şi juniori, mingile care lipsesc. Toate lucrurile acestea contează. Jucătorii buni, talentaţi, nu pică din cer"
, a mai spus preşedintele FRF.

×
Subiecte în articol: razvan burleanu