x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru preşedinția FRF și se va lupta cu Gică Popescu

Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru preşedinția FRF și se va lupta cu Gică Popescu

22 Noi 2013   •   10:09
Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru preşedinția FRF și se va lupta cu Gică Popescu

Răzvan Burleanu, președinte al Federației de Minifotbal din România și al Federației Europene de Minifotbal, a decis să-și depună candidatura președinția Federației Române de Fotbal, la alegerile care vor avea loc anul viitor.

''La fel ca foarte mulți iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiți de tot cea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal așa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizațională, să intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori și principii, management orientat spre performanță și leadership responsabil'', a precizat Răzvan Burleanu, într-un comunicat.

Până acum doar fostul internațional Gheorghe Popescu și-a mai anunțat candidatura pentru conducerea FRF, președintele în exercițiu, Mircea Sandu, confirmând în mai multe rânduri că nu va mai candida.

În 2007, Răzvan Burleanu, fiul unui cunoscut fotbalist de la FCM Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț (Gheorghe Burleanu, n. red.), s-a lansat în proiectul dezvoltării minifotbalului, cu care a început de la zero și a ajuns în șapte ani să aibă o recunoaștere națională și mai ales internațională, fiind ales președinte al federației europene în 2012 și vicepreședinte al federației internaționale în 2013. La cele 4 ediții ale CE de minifotbal, România a reușit să câștige trofeul de fiecare dată, ultima oară în acest an în Grecia.

×