x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan, despre posibila sa plecare de la naţională: "Nu am comentat şi nu o să comentez nici acum!".

Răzvan, despre posibila sa plecare de la naţională: "Nu am comentat şi nu o să comentez nici acum!".

03 Iun 2011   •   21:00
Răzvan, despre posibila sa plecare de la naţională: "Nu am comentat şi nu o să comentez nici acum!".

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, era fericit dupa victoria clara, scor 3-0, obtinuta in fata Bosniei, declarand ca diferenta in aceasta partida a fost facuta de ambitia extraordinara a elevilor sai.

"Diferenta a fost facuta de ambitia si determinarea noastra. Am avut un sprijin fantastic aici, in Giulesti, unde ne-am simtit cu adevarat impinsi de la spate. Este pentru prima data de cand sunt selectioner cand simt asta. A mai contat si faptul ca Bosnia a tratat cu usurinta acest joc. Ei au fost convinsi ca vor castiga sau ca vor face macar un egal. Au mizat pe nebunia care inconjoara nationala Romaniei. Din martie 2010 noi tot auzim ca nu avem nici o sansa. Aceste voci dezbina si nu ne dau ocazia sa avem liniste si incredere. Pana acum nu am acceptat realitatea, ca fotbalul romanesc este intr-o cadere, cu scandaluri, licentieri si salarii neplatite. Astea dau o imagine completa a fotbalului nostru. Exista si aceasta perioada, iar dupa criza incepem usor-usor sa iesim. Dar noi mergem inainte pentru ca suntem un popor de oameni buni. Mai sunt multe meciuri de jucat, iar o echipa trebuie sa aiba un astfel de sprijin" , a declarat Razvan dupa meci.

Lucescu Jr a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Adrian Mutu, care a facut un joc foarte bun: "E un baiat excelent, care a lasat toate probeleme deoparte si a venit sa ne ajute".

Intrebat daca va parasi nationala Romaniei dupa acest meci, selectionerul a refuzat orice fel de comentariu: "Nu am comentat pana acum nimic, nu am sa comentez nici acum. Respectati-mi decizia. Mi-a dat cineva vreodata un telefon ca sa ma intrebe ceva? Tot timpul s-au creat polemici. In fiecare zi cand deschid internetul citesc numai nenorociri. Am incercat sa lamuresc cu cine puteam aceasta problema. Acum nu stiu daca m-au crezut sau nu. Au fost atatea subiecte false, care nu au facut decat sa submineze unitatea unei echipe care se creeaza foarte greu".

Dorit de George Copos la Rapid, selectionerul a avut o intalnire imediat dupa meci cu acesta si cu presedintele clubului giulestean, Dinu Gheorghe, pentru a negocia preluarea bancii tehnice a visiniilor.

×