x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu şi-a dat demisia de la naţională şi merge la Rapid.

Răzvan Lucescu şi-a dat demisia de la naţională şi merge la Rapid.

04 Iun 2011   •   09:07
Răzvan Lucescu şi-a dat demisia de la naţională şi merge la Rapid.

Selectionerul Razvan Lucescu l-a anuntat in aceasta dimineata pe presedintele FRF, Mircea Sandu, ca renunta la conducerea echipei nationale a Romaniei, tehnicianul semnand deja un contract pe patru ani cu Rapid.

Informatia a fost confirmata si de site-ul oficial al FRF. "In cadrul intalnirii de azi, una care a consfintit o despartire amiabila, civilizata si fara vreo urma de conflict, presedintele FRF i-a multumit lui Razvan Lucescu pentru intreaga activitate depusa ca selectioner. Acest fapt il face public si prin intermediul prezentului Comunicat, urandu-i succes acolo unde va munci in continuare si sperand ca viitorul selectioner, impreuna cu staff-ul sau, sa continue munca lui Razvan Lucescu avand aceleasi rezultate cum a fost cel de aseara, contra Bosniei-Hertegovina", se arata intr-un comunicat postat pe frf.ro.

Lucescu nu va insoti echipa nationala in turneul sud-american, unde tricolorii vor fi condusi de selectionerul reprezentativei de tineret, Emil Sandoi, si de secundul Stefan Iovan. Sandoi a fost preferat sa asigure interimantul deoarece din lotul care se va deplasa in Brazilia fac parte mai multi jucatori promovati de la tineret: Pantilimon, Tatarusanu, Silviu Lung, Rapa, Papp, Gardos, Torje si Alexe.

Contactat telefonic de Radio GSP, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a recunoscut interesul pentru aducerea lui Razvan Lucescu in Giulesti. 'Razvan este prima noastra optiune. Nu il asteptam cu bratele deschise, il asteptam cu sufletul deschis', a declarat oficialul giulestenilor. "Razvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am inteles cu el si am semnat un contract pe patru ani", a spus si patronul Rapidului, George Copos.

La finalul meciului castigat cu Bosnia, Razvan Lucescu a refuzat sa comenteze informatiile legate de o eventuala plecare a sa de la echipa nationala, dar a aratat cu degetul spre contestatarii sai: 'Au fost oameni care au facut o presiune infernala la fiecare meci, jucatori care au auzit intr-una ca sunt slabi si n-au nici o sansa de calificare. Normal ca n-a fost unitate'.

×