x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reacție ACIDĂ a lui Contra la adresa Federației: "Să vină Zenga să antreneze gratis. Eu nu antrenez gratis"

Reacție ACIDĂ a lui Contra la adresa Federației: "Să vină Zenga să antreneze gratis. Eu nu antrenez gratis"

10 Sep 2017   •   22:10
Reacție ACIDĂ a lui Contra la adresa Federației: "Să vină Zenga să antreneze gratis. Eu nu antrenez gratis"

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că de 2-3 ani se vorbeşte că se află pe o listă cu posibili selecţioneri ai României, dar până în prezent nu a primit niciun telefon din partea conducerii FRF.

"Sunt vreo 2-3 de ani de când se vorbeşte că aş fi pe o listă a posibililor antrenori la naţională. Nu am primit niciun telefon din partea nimănui de la federaţie. Dar e normal ca nimeni să nu fie contactat pentru că acum este un antrenor la echipa naţională. Şi nu ar fi etic să fie sunaţi alţi antrenori. Nu m-au întrebat jucătorii mei despre subiectul ăsta. Le-am interzis şi lor şi staff-ului să vorbească despre asta. Toată lumea este concentrată pe ce facem la Dinamo", a spus el.

Întrebat ce ar răspunde dacă ar fi sunat şi i s-ar oferi postul de selecţioner, Contra a răspuns: "Nu ştiu, dar de la a veni un telefon pentru a discuta cu cei de la federaţie şi până la a semna e cale lungă".

În ceea ce priveşte îl priveşte pe italianul Walter Zenga care a declarat că ar antrena şi gratis echipa naţională a României, Cosmin Contra a afirmat: "Foarte bine, să vină să antreneze gratis. Eu nu antrenez gratis. Nu ştiu dacă antrenez pe mulţi bani, depinde".

În ultima perioadă tot mai mulţi oameni de fotbal au solicitat schimbarea din funcţie a germanului Christoph Daum, primul selecţioner străin al reprezentativei României. De asemenea, spectatorii prezenţi, la 1 septembrie, pe Arena Naţională, la meciul cu Armenia, i-au cerut demisia selecţionerului Christoph Daum, atât la scorul de 0-0, cât şi după marcarea golului victoriei României în prelungiri de către Alexandru Maxim. De asemenea, imediat după meciul din 4 septembrie cu Muntenegru, tehnicianul german a declarat că nu depinde de el dacă va rămâne la conducerea României, precizând că nimeni nu e vinovat de eşecul din această campanie.

Presa sportivă vehiculează o listă de posibili înlocuitori ai lui Christoph Daum printre care se numără Cosmin Contra, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Piţurcă şi Ladislau Boloni.

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), la 4 septembrie, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor competiţiei.

România mai are de jucat două partide în această campanie, cu Kazahstan pe 5 octombrie, la Ploieşti, şi cu Danemarca, pe 8 octombrie, în deplasare. În momentul de faţă, echipa naţională ocupă poziţia a 4-a în clasamentul grupei, având 9 puncte, cu 10 mai puţine decât liderul Polonia.

România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din 1998.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: cosmin contra dinamo frf