x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reacție dură a lui Gigi Becali: „Asta nu e echipa mea! Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan”

Reacție dură a lui Gigi Becali: „Asta nu e echipa mea! Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan”

04 Feb 2018   •   08:42
Reacție dură a lui Gigi Becali: „Asta nu e echipa mea! Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a reacționat foarte dur după meciul foarte slab făcut de echipa lui. Acesta deja a anunțat următorul jucător pe care-l va da afară.

 

"Asta nu e echipa mea! Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan. Înseamnă că trebuie să mă las de fotbal. Ce echipă nouă a avut Gaz Metan? Ce, Neagu nu a fost la noi, nu-l cunoaștem? Nu e nicio scuză! Singura scuză care poate fi e că am venit după cantonament. Atât! Asta e singura scuză. Dacă nu e asta, atunci mai bine eu mă las de fotbal!", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul de la FCSB susține că-l va da afară pe Ionuț Larie peste cateva luni: "Larie e din alt film, dar nu e niciun fel de problemă pentru că vin Planici și Bălașa. Mai avem 6 luni de contract și scăpăm de el. Nici Man, nici Tănase n-au fost în apele lor. Singura scuză e că vin după cantonament".

FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal, prima din 2018.

×
Subiecte în articol: gigi becali fcsb