x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reacție FRF despre numirea noului selecționer: „În acest moment nu este adevărată varianta Cosmin Contra”

Reacție FRF despre numirea noului selecționer: „În acest moment nu este adevărată varianta Cosmin Contra”

13 Sep 2017   •   22:42
Reacție FRF despre numirea noului selecționer: „În acest moment nu este adevărată varianta Cosmin Contra”

Andrei Vochin a oferit prima reacţie FRF despre posibila numire a lui Cosmin Contra pe postul de selecţioner. Consilierul lui Răzvan Burleanu a mărturisit că la ora actuală nu s-a discutat nimic cu antrenorul lui Dinamo Bucureşti cu privire la preluarea echipei naţionale a României. „În acest moment nu este adevărată varianta Cosmin Contra. Singurul care a fost contactat este Dan Petrescu. Nu se doreşte numirea unui interimar. Cine vine acum, va sta şi în următoarea campanie. Şi Andone poate să fie o soluţie” , a spus Vochin.

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin a vorbit şi despre situaţia contractului lui Daum şi este convins că cele două părţi vor ajunge cât de curînd la un acord, „Acum urmează rezilierea contractului domnului Daum. Ori în această seară, ori mâine de dimineață, președintele FRF se va întâlni cu domnul Daum pentru a negocia rezilierea. El mai are contract până în decembrie”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

×
Subiecte în articol: Andrei Vochin