x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf a plecat de la Craiova şi revine la FC Snagov

Reghecampf a plecat de la Craiova şi revine la FC Snagov

03 Mar 2011   •   18:09
Reghecampf a plecat de la Craiova şi revine la FC Snagov

Laurenţiu Reghecampf a anunţat în această după-amiază că şi-a încetat azi mandatul de manager sportiv la Universitatea Craiova, la o lună şi jumătate de când fusese numit în funcţie la gruparea olteană, şi a revenit în postul de antrenor principal al divizionarei secunde FC Snagov.

"Nu am demisionat, n-aş fi avut de ce, eu nu eram legat prin contract de Craiova. Am ajutat Universitatea să depăşească o perioadă grea, am rezolvat probleme la club, sper că am făcut-o foarte bine. Misiunea mea la Craiova e încheiată, vreau să-mi continuu cariera de antrenor. Îmi doresc să termin şcoala de antrenori. Sînt sigur că Universitatea nu va retrograda. Va termina pe un loc în primele zece, va trece rapid peste eşecul cu Steaua unde a avut doar ghinion", a declarat Reghecampf pentru GSP.ro.

"Nu ştiu nimic de plecarea lui Reghecampf, dar e foarte posibil, el tot trage spre antrenorat. Să nu credeţi că ne-am certat. El rămâne prietenul meu şi îi mulţumesc pentru că a încercat să mă ajute în această iarnă. L-a adus şi pe Zorro la echipă şi-i sunt recunoscător. Mi-a spus de mai multe ori că se simte inutil acum şi că vrea să antreneze", a spus Adrian Mititelu la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: universitatea craiova fotbal intern