x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf dezvăluie în premieră motivul plecării de la Steaua: "Atunci mi-am dat seama că ar trebui să-mi văd de drum"

Reghecampf dezvăluie în premieră motivul plecării de la Steaua: "Atunci mi-am dat seama că ar trebui să-mi văd de drum"

29 Mai 2014   •   15:31
Reghecampf dezvăluie în premieră motivul plecării de la Steaua: "Atunci mi-am dat seama că ar trebui să-mi văd de drum"

Laurenţiu Reghecampf şi-a negociat plecarea de la Steaua, fiind nevoit să achite cîteva sute de mii de euro drept clauză de reziliere, scrie GSP.ro. După ce-a încheiat socotelile cu echipa din Ghencea, noul antrenor de la Al Hilal a dezvăluit ce l-a convins să ia această decizie.

“S-au întîmplat multe lucruri în ultimul timp, am simţit că acum este momentul să plec. Cred că am reuşit foarte multe lucruri la Steaua şi am avut sentimentul că nu mai pot avea aceleaşi performanţe în anii următori.

Am avut o discuţie si cu patronul şi cu preşedintele clubului şi din discuţiile pe care le-am avut cu dînşii am tras concluzia că trebuie să-mi văd de drum”, a declarat Reghecampf pentru Sport Total FM.

Contractul lui Reghecampf cu vicecampioana Arabiei Saudite este valabil doi ani, potrivit site-ului oficial al clubului, tehnicianul român înlocuindu-l pe fostul internaţional saudit Sami Al Jaber.

Al Hilal a mai fost pregătită de antrenori români ca Ilie Balaci (1997-1998, 2000-2001, 2002-2003), Anghel Iordănescu (1999-2000), Cosmin Olăroiu (2007-2009), Cătălin Necula (2009).

×
Subiecte în articol: reghecampf al hilal steaua ghencea becali