x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf, după meciul cu Viitorul: Dacă nu se vor lua măsuri urgente, voi pleca. Rămân doar dacă se aduc jucători!

Reghecampf, după meciul cu Viitorul: Dacă nu se vor lua măsuri urgente, voi pleca. Rămân doar dacă se aduc jucători!

20 Mai 2013   •   08:33
Reghecampf, după meciul cu Viitorul: Dacă nu se vor lua măsuri urgente, voi pleca. Rămân doar dacă se aduc jucători!

Laurenţiu Reghecampf a anunţat după Steaua-Viitorul 2-5 că nu va mai continua din vară la gruparea roş-albastră. Reghecampf a fost deranjat de faptul că Gigi Becali s-a bucurat că Steaua pierdut meciul cu Viitorul!

"Nu îmi arde de glume şi de râs pentru că prestaţia anumitor jucători a fost dezastruoasă. Oamenii care conduc clubul se vor gândi ce vor face în viitor cu anumiţi jucători. Îmi pare rău pentru Iancu, alta trebuia să fie atitudinea lui. Îmi pare rău pentru Gardoş sau Doru Bratu. Eu probabil că nu voi mai rămâne la Steaua din vară pentru că eu nu fac asfel de lucruri murdare la Steaua. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri", a spus Reghecampf la Digi Sport.

"Nu contează dacă am sau nu oferte, voi găsi unde să antrenez. Sper că cine vine după mine să facă mai multe la Steaua", a mai adăugat Reghecampf.

"Mie nu mi-a spus că nu va continua, dar fiecare face ce vrea. Crede că noi am făcut un aranjament fără să ştie el. Dar n-am făcut, aşa a fost să fie! E problema lui dacă el crede că eu fac aşa ceva, înseamnă că nu mă cunoaşte. Important pentru mine e că s-a salvat naşul de la retrogradare", a replicat Gigi Becali.

Într-o intervenţie telefonică ulterioară la Digisport, Reghecampf a spus că pentru el este o "mare problemă când pierde". "Am spus că probabil voi pleca de la Steaua, nu am acuzat nimic, ci doar am fost nemulţumit de de unii dintre jucători. Ca să rămân trebuie să schimbăm multe. Nu pot să-l acuz pe Iancu de blat, dar nu a avut atitudine azi. Rămân la Steaua dacă se aduc jucători".

"Ne vom întâlni mâine şi vorbim. După un asemenea meci trebuie luate măsuri. Sunt la fel de vinovat ca jucătorii, câştigăm împreună şi pierdem împreună. Am spus că probabil din vară voi pleca de la Steaua, dar am continuat şi am spus că trebuie schimbate multe lucruri. Trebuie să aducem jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii fotbalist profesionist. E problema lor şi vor avea de suferit", a spus Reghecampf, care a precizat că îi este foarte greu să explice ce s-a întâmplat duminică seară, apreciind că şi la eşecul cu Stuttgart, jucătorii au avut o altă atitudine.

Reghecampf a spus că nu poate fi de acord cu acuzaţiile conform cărora meciul ar fi fost aranjat pentru favorizarea Viitorului.

"Nu am cum să fiu de acord cu asemenea acuzaţii. Eu nu am de-a face cu astfel de jocuri necurate. Nu cred că există la Steaua jucător care să facă astfel de lucruri. Am primit goluri din greşeli mari, incredibile. M-a deranjat foarte mult atitudinea. Nu e normal să intri pe teren şi să nu-ţi pară rău când greşeşti. Trebuie să uităm această seară, să facem o analiză concretă, iar jucătorii care au greşit îşi vor găsi alte echipe. Nu e normal să pierzi cu 2-5, însă nu cred că va fi pătată imeginea Stelei. E păcat că aceşti tineri nu-şi fac meseria cum trebuie. Le-am spus că nu o să iert aşa ceva", a mai spus Reghecampf.

Steaua a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 5-2 (4-1), de echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, suferind prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie de campionat.


×