x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf este antrenorul Craiovei... Din nou!

Reghecampf este antrenorul Craiovei... Din nou!

04 Apr 2011   •   11:28
Reghecampf este antrenorul Craiovei... Din nou!
Sursa foto: /Intact Images

Laurenţiu Reghencampf a confirmat, luni dimineaţă, la Sport.ro, că este noul antrenor principal al formaţiei Universitatea Craiova, el urmând să-l înlocuiască pe italianul Nicolo Napoli.

"Da, sunt noul antrenor al Universitaţii. Nu vreau să comentez ce a făcut Napoli, eu am plecat pentru că nu mă simţeam bine. Nu ştiu ce probleme au fost până acum, dar ştiu cum vom proceda de acum încolo", a spus Reghencampf.

El a menţionat că înţelegerea cu Universitatea Craiova este valabilă până la sfârşitul campionatului, urmând să se prelungească automat pentru următorii doi ani dacă reuşeşte să rămână în Liga I. "E o perioadă grea, iar fiecare jucător este important. Trebuie să lucrăm foarte mult la psihic, nu se pot schimba foarte multe pentru că se joacă din trei în trei zile. Am contract până în vară, iar daca echipa îşi va îndeplini obiectivul, acela de a evita retrogradarea, acesta se prelungeşte automat cu doi ani. Nu îmi place să vorbesc despre obiectivul meu, e ruşinos!" a mai spus Reghecampf.

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din deplasare cu Sportul Studenţesc, scor 0-3, că nu va demisiona din funcţia de antrenor al echipei Universitatea Craiova, deoarece el este convins că formaţia sa se va salva de la retrogradare. În schimb, finanţatorul Adrian Mititelu i-a cerut italianului să-şi dea demisia de onoare.

×