x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Restart în Ardeal pentru "Prinţul" Cristea

Restart în Ardeal pentru "Prinţul" Cristea

26 Dec 2010   •   19:49
Restart în Ardeal pentru "Prinţul" Cristea
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
143883-intact-imagesgazeta-sporturilorraed-krishan20100830102846030.jpgPatronul Universităţii Cluj, Florian Walter, e decis să încheie în forţă anul 2010. Profitând de criza financiară traversată de Dinamo şi de o datorie de 1,5 milioane de euro pe care ac­ţionarii din "Groapă" o aveau faţă de el, Walter l-a transferat pe mijlocaşul Adrian Cristea.

"Prinţul" a semnat un contract pe trei ani cu "şepcile roşii". "E un nou început pentru mine. Îi mulţumesc domnului Walter că mi-a oferit această şansă şi le promit tuturor că nu o să-i dezamăgesc. O să vedeţi un fotbalist mult mai bun ca până acum. La Dinamo au fost multe probleme, nu a fost stabilitate şi totul s-a răsfrânt asupra echipei. La Universitatea Cluj am o nouă şansă", a declarat Cristea după semnarea înţelegerii cu "U" Cluj.
"Am mare în­credere în el, este un fotbalist excelent şi sunt convins că la noi va avea toate atuurile să-şi relanseze cariera", a spus, la rândul său, Florian Walter.

Cristea va fi prezent oficial pe 7 ia­nuarie 2011, la reunirea lotului. Pe lângă mijlocaşul de la Dinamo, ardelenii au mai rezolvat la finele săptămânii trecute două achiziţii, stoperul Octavian Abrudan, de la Steaua, şi fundaşul francez Steven Ro­bert Pele, de la echipa de liga a III-a Racing Club de Strasbourg. Nasser Menassel şi Marius Popa (ambii de la Pandurii) şi Elias Bazzi (Dinamo) sunt alte trei mutări izbutite deja de "U" Cluj în această lună.

×
Subiecte în articol: adrian cristea u cluj