x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern „Retrogradaţi Pandurii!”

„Retrogradaţi Pandurii!”

de Marius Mihalcea    |    03 Mar 2011   •   21:06
„Retrogradaţi Pandurii!”
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

154667-20100809105337019.jpgIancu susţine că actul depus la LPF de cele două cluburi nu face dovada plă­ţii la termen a datoriei de 400.000 de euro pe care Pandurii o avea faţă de Dinamo în cazul jucătorului Ilie Iordache. „Acest document ne umple de ruşine pe toţi! Pandurii trebuia să facă dovada plăţii, iar Dinamo trebuie să spună că a primit banii. Nu trebuia să mai existe o convenţie, când e deja un titlu executoriu asupra celor de la Pandurii. Pandurii nu mai are nici o şansă să mai joace, trebuie să meargă în Liga a 3-a, fiindcă plata nu s-a făcut în termen, conform regu­la­mentului”, a declarat Iancu în ca­drul emisiunii Fanatik.

Prezent în studioul emisiunii, Du­mitru Dragomir i-a dat dreptate pre­şe­dintelui Timişoarei, în sensul în care a admis că documentul trimis de Dinamo nu respectă ad-litteram re­gu­lamentul. „Dar cele două echipe pot reveni cu o hârtie în care să se scrie că au stins litigiul, iar formele de pla­tă le trimit ulterior”, a adăugat şe­ful LPF. „Referitor la stingerea litigiului dintre noi şi Dinamo pot spune că banii au fost achitaţi din contul clubului Pandurii printr-un credit de 400.000 de euro făcut de mine, personal, ieri la o bancă. Am procedat astfel pentru că noi, clubul, suntem asociaţie şi nu mai avem deloc trecere la bănci ca să facem credite”, a menţionat preşedintele CA al lui Pandurii, Marin Condescu.

 

0-3 cu Oţelul
Comisia de Disciplină a LPF a omo­logat, în cadrul şedinţei de miercuri, rezultatul de 0-3 în meciul Pandurii – Oţelul, din eta­pa a 19-a a Ligii 1, care nu s-a disputat din cauza datoriei gorjenilor către Dinamo, rezultată din transferul jucătorului Ilie Iorda­che. „Conform regulamentului, neprezentarea sau neprograma­rea la un joc duce la pierderea aces­tuia cu 3-0 prin forfait. Clubul Pandurii are dreptul la recurs în termen de trei zile de la data co­mu­nicării”, a spus Ion Neagu, pre­şe­dintele Comisiei de Disciplină.

×
Subiecte în articol: oţelul galaţi fotbal intern