x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reunirea de adio a lui Răzvan.

Reunirea de adio a lui Răzvan.

de Mihai Igirosanu    |    23 Mai 2011   •   21:00
Reunirea de adio a lui Răzvan.

Echipa nationala se va reuni astazi, la pranz, inaintea confruntarii cu Bos­nia de pe 3 iunie, din prelimina­riile CE 2012, partida care, daca nu se va in­cheia cu o victorie, scoate repre­zen­tativa noastra aproape complet din calculele pentru calificarea la tur­neul final.

Aflat, mai mult ca sigur, la ultima actiune din postura de se­­lectioner, Razvan Lucescu a convocat 24 de jucatori, dintre care primii 14 se vor prezenta astazi, la ora 13:30, la Mo­go­soaia. Acestia sunt urmatorii: Costel Pantili­mon (FC Timisoara), Silviu Lung jr ('U' Craiova) – portari, Cornel Rapa (Ote­lul), Gabriel Tamas (WBA), Paul Papp (FC Vaslui) – fundasi, Liviu An­tal, Gabriel Giurgiu (ambii Otelul), Gabriel Muresan (CFR Cluj), Dan Alexa, Alexandru Bour­ceanu (ambii FC Timisoara), Lu­cian Sanmartean (FC Vaslui) – mij­locasi, Bogdan Stancu (Ga­la­ta­saray), Adrian Mutu (Fio­rentina) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart) – atacanti. Vineri sunt asteptati Cristi­an Sa­punaru (FC Porto), invoit dupa ce a jucat doua finale in patru zile, Europa League si Cupa Portugaliei, Razvan Rat (Sahtior), care va disputa maine finala Cupei Ucrai­nei, precum si jucatorii de la Dinamo si Steaua, care joaca maine seara in finala Cupei Romaniei. Ul­timul care va sosi, pe 30 mai, va fi fun­dasul lui Palermo, Dorin Goian, care are de jucat finala Cupei Italiei, contra lui Inter Milano.

Am scapat de Pato
La cinci zile dupa confruntarea cu Bosnia, echipa nationala va disputa primul meci din cadrul mini-turneului amical din America de Sud. Tricolorii vor intalni na­tio­nala Braziliei, la Sao Paolo, ince­pand cu ora 3:50 (ora Romaniei). Brazilienii l-au pierdut ieri pe atacantul lui AC Milan, Alexandre Pato, care a suferit o luxatie la umar in ultima etapa a campio­na­tului Italiei, la Udine si va fi in­dis­ponibil cel putin o luna, ratand inclusiv participarea la Copa Ame­rica. Pe 11 iunie, de la ora 23:00, la Asuncion, Romania va intalni Paraguayul.

×
Subiecte în articol: fotbal intern