x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Revenire SENZAȚIONALĂ pentru Viitorul și echipa lui Hagi prinde locul 3

Revenire SENZAȚIONALĂ pentru Viitorul și echipa lui Hagi prinde locul 3

18 Mai 2019   •   23:06
Revenire SENZAȚIONALĂ pentru Viitorul și echipa lui Hagi prinde locul 3

CSU Craiova a fost învinsă de Viitorul, scor 1-2, în ultima etapă din play-off și trupa lui Hagi merge în cupele europene în detrimentul oltenilor.

Universitatea a deschis scorul prin Ivan Martic (15), dar a fost egalată după autogolul lui Valentin Mihăilă (70), iar Denis Drăguş a înscris pe contraatac golul victoriei echipei antrenate de Gheorghe Hagi (90+3). Universitatea a jucat din min. 73 în zece oameni, portughezul Tiago Ferreira fiind eliminat pentru o intrare brutală la portarul Valentin Cojocaru când jocul era oprit.

FC Viitorul şi-a asigurat, prin această clasare, calificarea în Europa League, în timp ce Universitatea, care termină pe patru, va reuşi acest lucru doar dacă Viitorul câştigă Cupa României (finală cu Astra Giurgiu, pe 25 mai).

Universitatea a pierdut ultimele trei meciuri de campionat, iar în ultimele zece meciuri în toate competiţiile are două victorii, un egal şi şapte eşecuri.

În şase partide cu FC Viitorul în acest sezon, Universitatea are o victorie, un egal (ambele în sezonul regulat) şi patru eşecuri (două în Cupa României, două în play-off).

FC Viitorul s-a impus în ultimele trei etape şi are un singur eşec în ultimele sale zece meciuri (campionat şi cupă).

Universitatea Craiova - FC Viitorul Constanţa 1-2 (1-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Ivan Martic (15), respectiv Valentin Mihăilă (70, autogol), Denis Drăguş (90+3).
Cartonaş roşu: Tiago Ferreira (U Craiova, 73).
Arbitru: Marcel Bîrsan; arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Valentin Avram (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×