x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ronni Levy vine la Steaua.

Ronni Levy vine la Steaua.

de Dragos Stoica    |    09 Iun 2011   •   21:00
Ronni Levy vine la Steaua.

Gigi Becali va anunta astazi ca israelianul Ronni Levy este noul antrenor al Stelei, incheind astfel o perioada in care s-au vehiculat nu mai putin de sapte nume pentru banca 'milita­rilor'. Pe rand, Olaroiu, Hagi, Bölöni, Costa­curta, Bergodi, Grigoras si Ionut Badea au fost variantele vehiculate, unele picand din cauze obiective, in timp ce altele n-au fost pe placul ma­nagerului general, Mihai Stoica. 'Cu Bölöni mi-as fi dorit mult sa lucrez, este un tehnician cu experienta, cu un CV foarte bun, dar nu s-a putut. I-am facut o oferta semioficiala, trimitandu-i pe mail conditiile noastre, care n-au coincis insa cu pretentiile sale', a spus ieri MM.

La randul sau, Gigi Becali a confirmat aseara acordul de principiu cu Levy: 'Numai timpul va demonstra daca Ronni are sau nu valoare de Steaua. Eu inca mai discut si cu alti antrenori. Levy a spus ca, daca e vorba de Steaua, pleaca imediat de la clubul sau. Asta s-a intamplat alaltaieri. Astazi s-a vorbit mai serios cu el si i-a fost facuta o oferta'.

In acest moment, Ronni Levy este antrenorul lui Beitar Ierusalim, cu care a incheiat pe locul 11 campionatul trecut. In ia­nuarie 2010, acesta i-a succedat lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni, cu care a incheiat Liga 1 pe locul doi.

×
Subiecte în articol: fotbal intern