x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ronny Levy: Am dat totul şi atunci când faci totul, eşti dezamăgit

Ronny Levy: Am dat totul şi atunci când faci totul, eşti dezamăgit

de Mediafax    |    30 Sep 2011   •   13:08

Fostul antrenor al Stelei, Ronny Levy, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca desi sunt asteptari mari de la formatia "ros-albastra" conditiile pe care le-a avut nu i-au permis sa obtina performanta, echipa avand nevoie de "forta" pe care o da stadionul din Bulevardul Ghencea.

"E important sa spun cateva lucruri. In primul rand sunt foarte dezamagit de situatia asta. Cand am venit aici am vrut sa stau cat mai mult. Cand se intampla asa ceva nu e bine. Dar asta e viata, asta e fotbalul. Multi asteapta mult de la Steaua si e normal, Steaua este o echipa mare, cu suporteri multi. Nu vreau sa dau vina pe nimeni. Toata lumea din club m-a ajutat, m-a respectat, dar sunt lucruri pe care lumea trebuie sa le inteleaga. Acum Steaua are multe probleme. E diferenta mare intre ce se asteapta si ce poate obtine. Steaua nu a fost campioana sezonul trecut, a schimbat zece jucatori si poate si pe cei mai buni. Aceasta echipa nu are un teren propriu, mereu am fost pe alte terenuri. Nu are sala, nu are conditii. Aceasta echipa nu are stadion. Multa forta o da stadionul acestei echipe. Tot timpul am mers pe alte stadioane. E dificil si fizic, si psihic. Sunt dezamagit. Am venit la Steaua cu multa pasiune, cu multa ambitie. Am dat totul si atunci cand faci totul, esti dezamagit", a declarat Ronny Levy.

Tehnicianul a acuzat si faptul ca jucatorii care au fost tranferati in aceasta vara nu au facut pregatirea alaturi de restul lotului: "Au venit jucatori noi, dar niciunul nu a fost in pregatire cu noi. Chiar daca sunt jucatori buni, trebuie sa dovedeasca acest lucru la Steaua. Am inceput sezonul, unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei, Nicolita, a plecat. Un lucru important e stabilitatea. Steaua este unul dintre cei mai mari cluburi din Europa de Est. Niciunul nu a stat mai mult de doi ani la acest club. Nu e normal. Ar fi trebuit sa fie cinci-sase jucatori in aceasta situatie. Costea este un jucator foarte bun, cu multa calitate, dar nu poate ajuta echipa acum. Daca se pregateste la fel, va putea ajuta echipa".

Despre relatia cu finantatorul Gigi Becali, Ronny Levy a spus ca aceasta a decurs in limitele normalului: "Am vorbit cu el de doua ori. Niciodata nu mi-a impus jucatori. Am vorbit despre fotbal in general".

Tehnicianul israelian considera ca Steaua a obtinut o mare perfomanta calificandu-se in grupele Ligii Europa: "Ne-am calificat in Liga Europa. Sa fiu sincer, cred ca TSKA era mai buna decat Steaua. Pentru noi a fost un mare succes sa trecem de TSKA Sofia. Cred ca Maccabi Haifa este favorita in fata Stelei. Are mai multa stabilitate, au multi jucatori valorosi. Dar orice e posibil in fotbal si cred ca in timp Steaua va fi o echipa buna".

Ronny Levy consiera ca Steaua nu-si mai permite sa piarda puncte in cazul in care si-a propus castigarea campionatului si a laudat echipa rivala Dinamo. "E important ca echipa sa ramana in aceasta formula, asta e cheia, asa au o sansa sa devina o echipa buna. Daca se vor face iar zece schimbari, nu o sa fie nicio sansa. Este dificil. Steaua nu-si mai poate permite sa piarda puncte. Daca mai pierde puncte, nu mai are sanse. Dinamo isi permite sa mai piarda puncte. Rapid arata foarte, ca si CFR Cluj", a mai spus Levy.

Tehnicianul israelian Ronny Levy si-a anuntat demisia dupa meciul cu AEK Larnaca, scor 1-1, din grupele Ligii Europa, locul lui fiind luat de Ilie Stan, care a fost prezentat astazi echipei.

×