x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rusescu la maximum

Rusescu la maximum

de Mihai Igirosanu    |    13 Mar 2012   •   21:00
Rusescu la maximum

In afara unor tribune populate cu peste 20.000 de oameni, Cluj Arena n-a oferit deloc un cadru prielnic pentru cea mai asteptata confruntare a etapei.

Pe un gazon inghetat bocna, dar din care brazdele sareau la aproape fiecare duel mai aprig pentru minge, Steaua a profitat la maximum de comicariile puse in scena de apararea Universitatii Cluj in prima repriza a meciului. Ca de obicei, Raul Rusescu a fost omul decisiv pentru 'ros-al­bas­tri', ceilalti oameni de atac titu­la­rizati luni seara de antrenorul Ilie Stan, care a scapat momentan de demitere, fiind ca si inexistenti.

De partea cealalta, o echipa fara idee de joc, care n-a reusit sa profite nici macar de faptul ca stelistii Martinovici si Prepelita s-au accidentat dupa nici 25 de minute, iar oaspetii au jucat cu stoperul Chiriches fundas dreapta. Antrenorul 'sepcilor rosii', Ionut Badea, a avut nevoie de peste 70 de minute pentru a-i introduce pe cei mai buni oameni de atac, Cojocnean, Tony si pustiul Grozav, si pentru a renunta la mainile moarte Claudiu Niculescu si Cristescu.

'Importante sunt cele trei puncte, care ne vor permite sa abordam mult mai pozitiv etapele viitoare. Sunt multumit de jocul din prima repriza, cand puteam sa marcam de doua-trei ori. Au intervenit in prima parte si accidentarile lui Martinovici si Prepelita, care m-au fortat sa fac niste schimbari neplanificate. Martino­vici are entorsa, dar de Prepelita nu stiu exact. A fost un teren greu. Ne bu­cu­ram ca vom reveni pe Ghencea. Atat eu, cat si jucatorii simtim nevoia sa avem stadionul nostru, conditiile de acolo. Ne batem in continuare la titlu, cu putin noroc vom fi acolo in fata', a declarat, dupa meci, an­tre­no­rul Stelei, Ilie Stan.

De partea cealalta, tehnicianul aproape inutil al clujenilor a considerat ca doar terenul prost a dus la pierderea celor trei puncte: 'In prima am avut o echipa lunga, cu multe spatii lasate adversarului. Cred in continuare in munca mea. Publicul este minunat aici, la Cluj. Terenul ne-a jucat anumite feste. Terenul ne-a impiedicat in a realiza ceva important in acest joc!'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern