x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sabău rămâne la FCM Târgu Mureş cu salariu micşorat

Sabău rămâne la FCM Târgu Mureş cu salariu micşorat

23 Iun 2011   •   15:39
Sabău rămâne la FCM Târgu Mureş cu salariu micşorat

Directorul FCM Targu Mures, Aurelian Babutan, a anuntat azi, intr-o conferinta de presa, ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabau va semna, in cursul acestei zile, prelungirea contractului cu inca un an. Potrivit lui Babutan, Sabau nu a cerut nimic pentru el, ci a pus conditia platii la zi a jucatorilor si a asigurarii unui teren de antrenament.

"De azi sunt linistit, pentru ca unul dintre obiectivele importante era ramanerea domnului Sabau. Au fost discutii, dansul si-a dat acceptul. Mai erau si alte echipe din Romania care si l-ar fi dorit, stiam de la inceput ca este un om de onoare, ne-a si demonstrat-o, iar astazi urmeaza sa se parafeze prelungirea contractului pentru inca un an", a spus Babutan, care a adaugat ca Sabau a ramas "in conditii financiare mai mici" decat anul trecut.

In aceeasi conferinta, Ioan Ovidiu Sabau a spus ca in pauza competitionala a inlocuit circa jumatate din lot, achizitionand noi fotbalisti cu investitii minime, de circa 170.000 euro, si ca isi asuma responsabilitatea daca acestia nu vor confirma.

Sabau a preluat conducerea tehnica a echipei FCM Targu Mures vara trecuta si sub conducerea sa formatia ardeleana a incheiat editia 2010/2011 a Ligii 1 pe locul 9.

×