x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Salvare din tribune: Asociaţia „Doar Dinamo Bucureşti” a strâns banii pentru obţinerea licenţei necesare echipei de fotbal!

Salvare din tribune: Asociaţia „Doar Dinamo Bucureşti” a strâns banii pentru obţinerea licenţei necesare echipei de fotbal!

25 Apr 2020   •   14:31
Salvare din tribune: Asociaţia „Doar Dinamo Bucureşti” a strâns banii pentru obţinerea licenţei necesare echipei de fotbal!

Asociaţia „Doar Dinamo Bucureşti” a anunţat că a strâns banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru următorul sezon. Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, încearcă să vândă Dinamo unui fond de investiţii din Spania.

Asociaţia „Doar Dinamo Bucureşti” a anunţat pe pagina oficială „Peluza Cătălin Hîldan” că este aproape de a salva formaţia preferată. „Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscrişi în DDB până la obţinerea licenţei. Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe Naţional Arena, în speranţa de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo. Banii strânşi vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete.

Boardul DDB şi-a desemnat specialiştii în domeniul juridic şi financiar, într-o delegaţie condusă de avocatul Sorin Vlădescu pentru a participa la tratativele de preluare a clubului de către o puternică societate din Spania”, precizează DDB.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: doar dinamo bucuresti