x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şeful CCA, urmărit penal după ce l-a lovit pe Crăciunescu.

Şeful CCA, urmărit penal după ce l-a lovit pe Crăciunescu.

03 Iun 2011   •   13:06

La aproape 3 luni dupa incidentul dintre Vasile Avram si Ion Craciunescu, petrecut la finalul unei Comisii de Disciplina din cadrul FRF, plangerea penala facuta de cel din urma a primit un prim raspuns de la sectia 9 Politie, informeaza gsp.ro.

"S-a decis inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 180 din Codul Penal. Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati Parchetului de pe linga Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti in privinta cererii numarul 4578 /P/ 2011", e scris in raspunsul pe care Craciunescu l-a primit din partea Politiei.

Articolul 180 din codul penal prevede ca "lovirea sau orice acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la trei luni sau cu amenda. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala, producindu-si efectele si in cazul in care actiunea penala a fost pusa in miscare din oficiu".

Ion Craciunescu sustine ca a fost lovit cu pumnul in piept de catre Vasile Avram, la 9 martie, pe unul dintre holurile de la FRF, dupa ce ambii au iesit de la o sedinta a Comisiei de Disciplina.

×