x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selymes este prima opţiune pentru banca lui Dinamo. Vezi ce spune antrenorul Astrei!.

Selymes este prima opţiune pentru banca lui Dinamo. Vezi ce spune antrenorul Astrei!.

09 Iun 2011   •   06:31
Selymes este prima opţiune pentru banca lui Dinamo. Vezi ce spune antrenorul Astrei!.

Antrenorul echipei Astra Ploiesti, Tibor Selymes, este prima optiune pentru a prelua banca tehnica a echipei Dinamo dupa ce Ioan Andone a decis sa nu mai continue in Stefan cel Mare, anunta surse din cadrul clubului.

In cazul in care Selymes nu accepta, functia ii va fi propusa lui Cornel Talnar sau lui Liviu Ciobotariu. Potrivit sursei citate, Andone a decis sa nu mai continue cu Dinamo, el avand mai multe oferte din strainatate.

Contactat telefonic, Tibor Selymes a declarat pentru Mediafax ca nu a primit nici o oferta de la Dinamo. "Eu mai sunt in vacanta pana maine (n.r. - joi), cand ma voi intoarce in tara. Mai am contract cu Astra inca un an si urmeaza sa stabilim impreuna un obiectiv pentru sezonul urmator", a spus Selymes.

Actionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a admis ca Ioan Andone ar putea parasi formatia "alb-rosie" in aceasta pauza competitionala, dar a precizat ca va face tot ce este posibil pentru a-l convinge sa ramana antrenorul "cainilor". Borcea, care a participat, miercuri, la o noua infatisare in dosarul transferurilor la Tribunalul Bucuresti, a mentionat ca vineri ar urma sa-l intalnesca pe Ioan Andone.

×