x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi cere în instanţa civilă rezilierea contractului cu FC Timişoara.

Sepsi cere în instanţa civilă rezilierea contractului cu FC Timişoara.

01 Iun 2011   •   09:52
Sepsi cere în instanţa civilă rezilierea contractului cu FC Timişoara.

Fotbalistul Laszlo Sepsi a cerut in fata instantelor de dreptul muncii rezilierea contractului cu FC Timisoara, pe motiv ca gruparea nu si-a indeplinit obligatiile financiare stabilite in acord, demersul constituind o premiera in lumea fotbalului.

Laszlo Sepsi a depus la sfarsitul anului trecut o plangere la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF pentru a-si recupera drepturile financiare neachitate de catre club, dar aceasta a refuzat pronunte o hotarare in acest caz.

Pana in prezent, clubul de fotbal ii datoreaza lui Sepsi mai mult de jumatate din obligatiile financiare pentru anul competitional 2010 - 2011, dupa ce a platit cu intarzieri foarte mari sumele restante din trecut.

"Ceea ce s-a intamplat in fata Comisiei de Solutionare a Litigiilor e dincolo de orice s-ar fi putut inchipui si ne arata ca activitatea acestui organism trebuie regandita. Pe de o parte, un litigiu simplu, in care clubul nu-si plateste jucatorul si contractul trebuie sa inceteze. Pe de alta parte, Comisia, care refuza pur si simplu sa pronunte o hotarare", a declarat avocatul lui Sepsi, care considera ca astfel i se incalca jucatorului dreptul de acces la justitie si ii incalca dreptul la munca, inclusiv dreptul de a termina acest contract sau de a incepe unul nou.

×
Subiecte în articol: sepsi fc timiŞoara fotbal intern