x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 0-3. Echipa lui Miriuță reintră în lupta pentru play-off

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 0-3. Echipa lui Miriuță reintră în lupta pentru play-off

04 Dec 2017   •   22:58
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 0-3. Echipa lui Miriuță reintră în lupta pentru play-off

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 (2-0), luni seara, în deplasare, la Braşov, în ultima partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Adam Nemec (8), Ionuţ Nedelcearu (31), Diogo Salomao (79), toate din centrările lui Sergiu Hanca.

Cea mai mare ocazie a formaţiei covăsnene a fost ratată de Patrick Petre, fostul junior al lui Dinamo, al cărui şut a şters bara porţii lui Jaime Penedo (38).

În tur, Dinamo a învins cu 1-0.

Dinamo este la a doua victorie consecutivă, fiind neînvinsă în deplasare de trei partide (un egal şi două victorii cu 3-0), în care nu a încasat gol.

Sepsi OSK a ajuns la 13 partide consecutive fără victorie, trei fiind egaluri şi zece înfrângeri. Sepsi OSK nu a marcat niciun gol în ultimele cinci partide de campionat.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Dinamo Bucureşti 0-3 (0-2), stadion Tineretului - Braşov
Au marcat: Adam Nemec (8), Ionuţ Nedelcearu (31), Diogo Salomao (79).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Stoianov (Constanţa), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF
www.agerpres.ro

×