x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Soseşte „câinele” cel mare?

Soseşte „câinele” cel mare?

de Vicentiu Neagoe    |    10 Ian 2012   •   21:00

Cristi Borcea a anuntat ca sambata va veni in Romania. Exilat la Miami, din varii motive, Borcea spune ca revine in tara dupa ce a anuntat ca-si vinde actiunile de la Dinamo. El i-a anuntat pe apro­pi­ati ca la finalul saptamanii, sam­bata, aterizeaza pe 'Henri Coan­da'. Acesta doreste sa isi tran­seze pozitia la club si sa devina de fapt majoritar, aflat intr-un razboi al declaratiilor cu Dragos Savulescu, un om pe care chiar el l-a adus la club.

Borcea se afla cu sa­bia de­a­supra capului, putand de­veni la mo­mentul sosirii in Ro­ma­nia un nou actor in spectacolul co­ruptiei in fotbal, spectacol ce se des­chide cu mascati si catuse. Gigi Becali, l-a avertizat in acest sens in urma cu scurt timp si i-a spus ca va fi ri­d­icat di­rect dupa aeroport. Ra­ma­ne de va­zut daca oficialul di­na­mo­­­­vist isi va mentine intentia de re­­­venire in ta­ra si isi asuma ho­ta­ra­­­rea sa faca pu­tina inchisoare, pentru ca apoi sa ia­sa si sa poata ac­­tiona in voie in 'Groapa', in loc sa stea ascuns la Mia­mi din motive pe care putini le cred.

Acesta a anun­tat ca este grav bol­­nav, apoi a spus ca sotia are pro­­bleme cu sar­cina, a invocat ca este foarte ocupat cu afa­cerea cu res­­­tau­ran­tul, subiectul DNA ne­fiind luat in calcul deloc. Ju­­ca­­torii di­na­movisti sunt bulversati de de­ci­zia lui Bor­cea de a ple­ca, aces­tia fiind soli­dari cu ofici­alul si da­torita fap­tului ca era cel mai apro­­­piat de echi­­pa, dar mai ales ca era omul care le dadea primele in vestiar. Ra­­ma­­ne de vazut daca sam­­­bata Cristi Borcea isi va res­pecta cu­van­tul dat apropiatilor.

×
Subiecte în articol: fotbal intern