x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Stan vrea stadion de Ligă la Galaţi.

Stan vrea stadion de Ligă la Galaţi.

01 Iun 2011   •   10:50

Directorul general al clubului Otelul, Marius Stan, s-a intalnit azi cu reprezentanti ai Consiliului Local Galati, pe care incearca sa-i convinga sa inceapa lucrarile de modernizare la stadionul Dunarea, astfel incat arena sa poata gazdui partide de Liga Campionilor.

"Este imposibil sa facem la Galati in aproape trei luni de zile un stadion care sa poata gazdui meciuri de Liga Campionilor. Sper ca macar aceasta performanta sa fie un punct de plecare, sa creeze o vointa politica unitara si, pe entuziasmul castigarii campionatului, sa se inceapa modernizarea stadionului Dunarea si transformarea lui intr-o arena moderna care sa poata gazdui meciuri de Liga Campionilor", a spus Stan la finalul intalnirii cu autoritatile locale.

Oficialul a precizat ca Otelul va disputa meciurile din Liga Campionilor pe "National Arena" din Bucuresti. "Stadionele Steaua, Ceahlaul si Dan Paltinisanu nu pot gazdui partide de Liga Campionilor. Domnul Marian Iancu iar vorbeste ca sa se auda vorbind. Daca si-ar fi castigat dreptul pe cale sportiva sa joace in grupele Ligii Campionilor, nu ar fi putut-o face la Timisoara. Nici macar Ghencea sau arena din Piatra Neamt, care arata foarte bine, nu intrunesc conditiile gazduirii unui meci de Liga Campionilor. Noi vom juca pe National Arena", a precizat Marius Stan.

×