x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a făcut scorul campionatului: 6-0 cu Concordia Chiajna, în deplasare

Steaua a făcut scorul campionatului: 6-0 cu Concordia Chiajna, în deplasare

30 Noi 2012   •   22:53
Steaua a făcut scorul campionatului: 6-0 cu Concordia Chiajna, în deplasare
Sursa foto: gsp.ro

Steaua pare că a traversat mini-criza provocată de cele două înfrângeri legate, 1-5 cu Stuttgart, în Europa League, şi 1-3 la Braşov, în ultima etapă a turului, începând en-fanfarre partea a doua a campionatului, victoria obţinută vineri seară la Chiajna, 6-0 cu Concordia, fiind sinonimă cu scorul acestui campionat.

Chiricheş a deschis balul, chiar de ziua sa, cu un şut de la 35 de metri, după care a intrat în scenă golgheterul campionatului, Raul Rusescu, acesta trecându-şi în cont o nouă dublă şi stabilind scorul pauzei, 0-3.

Imediat după reluare, Nikolic şi-a adus aminte că un vârf de atac mai trebuie să şi înscrie, la fel ca şi înlocuitorul său, Adi Rocha, care nu mai punctase de mai bine de două luni, mai exact din 16 septembrie.

Între golurile celor doi s-a intercalat şi reuşita lui Tănase, victoria la scor de tenis distanţând-o pe Steaua la 10 puncte de Astra în fruntea clasamentului, înaintea meciului direct, programat etapa viitoare.

Până atunci însă, trupa lui Reghecampf joacă un meci capital pentru calificarea în primăvara europeană, în partida de la Copenhaga, de joi, fiind condamnată să nu piardă, ori în cazul în care o face, să marcheze măcar o dată şi să fie învinsă la limită.

×
Subiecte în articol: steaua victorie chiajna europa league