x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a promovat, în sfârșit, în Liga 3

Steaua a promovat, în sfârșit, în Liga 3

de Adi Munteanu    |    07 Aug 2020   •   08:44
Steaua a promovat, în sfârșit, în Liga 3

După trei ani de așteptare, echipa Armatei, CSA Steaua București, a reușit la pas promovarea în Liga 3 în urma unui baraj pe care l-a câștigat fără emoții cu Argeșul Mihăilești (Giurgiu) și Bărăganul Ciulnița (Ialomița), scoruri 8-1, respectiv 6-0.


Steaua a promovat în al treilea eșalon fotbalistic, însă pentru echipa lui Daniel Oprița greul abia acum începe. Formația Armatei va fi repartizată în Seria 2 a Ligii 3, unde există și echipa secundă a FCSB-ului, antrenată de fostul „principal” al primei echipe, Bogdan Argeș Vintilă. Dincolo de situația inedită că FCSB 2 va juca, în calitate de oaspete pe noul Stadion Steaua, Gigi Becali a promis că va face tot ce-i stă în putință să blocheze ascensiunea Stelei spre Liga 2. „Îi trimit la FCSB 2 pe Man, Moruțan, Tănase, Florinel Coman, Oaidă... pe cei mai buni, să le dea cu terenul în cap ălora ai lui Talpan. Să le dea 18-0, așa cum dădeau și ei la alții pe maidanele din Liga 4. Eu o să  le dau scor de maidan chiar în Ghencea! Să se învețe minte! CSA-ul nu va promova niciodată cât sunt eu în fotbal”, a declarat Gigi Becali.

Celelalte echipe cu care va lupta Steaua pentru promovare sunt Dacia Unirea Brăila, CS Făurei (echipa lui Bănel Nicoliță), CS Afumați. Lor li se vor alătura FC U Craiova II (echipa lui Adrian Mititelu), Voluntari II și Astra II, pentru că FRF va rearanja Seria 2 pentru a nu mai exista deplasări lungi la nivelul Ligii 3.

Datoria noastră este să nu zăbovim mai mult de un an în Liga 3. Este obligatoriu să promovăm imediat în Liga 2. Avem condiții, avem stadion și echipa se va întări cu jucători cu experiență. Nu ne e teamă de FCSB, atât timp cât jucăm în Ghencea.
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

×