x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a scăpat ieftin: Va juca doar o etapă fără spectatori

Steaua a scăpat ieftin: Va juca doar o etapă fără spectatori

13 Iul 2011   •   10:06
Steaua a scăpat ieftin: Va juca doar o etapă fără spectatori

Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat, in sedinta de marti, admiterea recursului clubului Steaua Bucuresti, desfiintand hotararea Comisiei de Disciplina, astfel ca gruparea "ros-albastra" va disputa doar un joc pe teren neutru, informeaza site-ul oficial al FRF.

De asemenea, Comisia de Recurs a decis sa reduca si penalitatea sportiva a clubului din Ghencea de la 40.000 la 20.000 de lei.

Steaua urmeaza sa intalneasca in etapa a 2-a, in primul meci programat pe teren propriu din sezonul 2011-2012, formatia CS Mioveni. In etapa a 3-a, Steaua va juca, acasa, cu Universitatea Cluj.

In 15 iunie, Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a sanctionat cluburile Dinamo si Steaua cu interzicerea organizarii pe teren propriu a doua jocuri si cu o penalitate sportiva de 40.000 de lei pentru incidentele produse de suporteri la finala Cupei Romaniei.

Potrivit unor surse din cadrul FRF, observatorul partidei a notat in raport ca suporterii stelisti au aruncat in teren trei torte, in timp ce doua petarde ale fanilor dinamovisti au aterizat pe suprafata de joc. Observatorul a notat si ca in minutul 59 jocul a fost oprit pentru un minut deoarece, la un atac al mijlocasulului Gabriel Torje, fanii dinamovisti au aruncat cu o torta in interiorul careului Stelei.

FC Steaua si-a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Bulevardul Ghencea, insa a anuntat ca din campionatul urmator partidele considerate "acasa" le va juca pe National Arena, dupa ce primele doua etape din sezonul 2011/2012 vor fi gazduite de arena din Buzau. In conditiile in care va prezenta un contract de inchiriere cu arena din Buzau pentru primele doua meciuri considerate pe teren propriu, Steaua nu va putea disputa partidele de "acasa" pe aceasta arena.

Finala Cupei Romaniei din sezonul precedent s-a disputat la Brasov, pe Stadionul Tineretului. Meciul a fost castigat de formatia Steaua, cu scorul de 2-1.

×
Subiecte în articol: steaua dinamo frf fotbal intern