x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua de stânga

Steaua de stânga

de Vicentiu Neagoe    |    05 Ian 2012   •   21:00
Steaua de stânga

Lovitura data de 'ros-albastri' prin aducerea lui Paul Parvulescu, pe care au platit in jur de 800.000 de euro, aduce acum un mare semn de intrebare in formula de echipa pe care o va alcatui Ilie Stan. Asta pentru ca transferul lui Iasmin Latovlevici la Saint- Etienne a cazut. Gruparea la care activeaza si Banel Nicolita a anuntat prin vocea lui Roland Romeyer, presedintele Consiliului Director al 'verzilor', ca se vor orienta catre alt fundas stanga.

'Transferul jucatorului roman nu s-a facut, negociem cu alti jucatori. Saint -Etienne are o po­litica financiara stricta si nu o vom schimba', a spus Romeyer. Steaua a cerut un milion de euro in schimbul jucatorului, in timp ce gruparea din Hexagon oferea cu 250.000 mai putin. Asa ca, pe postul de fundas stanga, Steaua are acum nu mai putin de trei oameni de baza, Parvulescu, Brandan, Latovlevici, dar si pe tanarul Valeriu Lupu. Ieri, jocul de-a alba-neagra cu fundasul Ovidiu Dananae a luat sfarsit.

Fostul fundas dreapta al Universitatii Craiova a semnat o intelegere pe patru ani si jumatate cu echipa din Ghencea, cu drept de reziliere peste sase luni din partea clubului, daca problemele medicale vor recidiva sau daca nu va da satisfactie. Se poate spune, chiar daca transferul lui Wesley de la Vaslui inca nu este rezolvat, ca Steaua a dat o adevarata lovitura pe piata transferurilor, adaugandu-i aici si pe Chipciu si Chiriches. In alta ordine de idei, mijlocasul Andrei Prepelita a spus despre Chipciu si Parvulescu ca se vor integra rapid in lot, pentru ca sunt jucatori de valoare. 'Ii cunosc pe amandoi. Se vor integra foarte usor la Steaua, pentru ca sunt jucatori de valoare. Sper ca impreuna sa avem rezultate cat mai bune si sa realizam ce ne-am propus in acest sezon', a spus mijlocasul stelist.

Bune si rele
Andrei Prepelita a spus ca anul 2011 a trecut prin momente urate, dar si prin momente placute o data cu transferul la Steaua.
'A fost o perioada grea, in care m-am antrenat singur la Pitesti, doar cu tatal meu, si am resimtit asta apoi, dupa transfer. 2011 a avut pentru mine o prima parte mai slaba, in care au fost retrogradarea si problemele pe care le-am avut la Craiova, insa dupa aceea problemele au fost de bun augur o data cu venirea la Steaua. Acum ne vom bate sa castigam campionatul si speram ca drumul din Europa League sa fie cat mai lung. In plan personal am avut o satisfactie imensa o data cu aducerea pe lume a fetitei, Natalia Maria. Una peste alta, am inceput anul rau, dar l-am terminat foarte bine', a declarat Prepelita.

×
Subiecte în articol: fotbal intern