x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern STEAUA - DINAMO. Andone: E proba adevărului pentru noi, sper să ne menţinem pe primul loc

STEAUA - DINAMO. Andone: E proba adevărului pentru noi, sper să ne menţinem pe primul loc

20 Aug 2016   •   10:50
STEAUA - DINAMO. Andone: E proba adevărului pentru noi, sper să ne menţinem pe primul loc
Sursa foto: fcdinamo.ro

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat marţi că derby-ul cu Steaua de sâmbătă reprezintă ''proba adevărului'' pentru formaţia sa, care, speră el, se va menţine pe primul loc al clasamentului Ligii I şi după acest meci.

''Sunt convins că suporterii vor face spectacol, aşa cum au făcut în ultimii ani. Tot timpul suporterii au fost pe primul loc, sper ca şi noi să ne menţinem pe primul loc după meciul de sâmbătă cu Steaua. Lucrurile la noi evoluează destul de bine, putem spune că se putea şi mai bine, pentru că dacă eram un pic mai atenţi aveam acum maximum de puncte. De la meci la meci părem mai organizaţi, defensiv şi ofensiv. Să vedem, meciul de sâmbătă este proba adevărului pentru noi'', a spus Andone.

Tehnicianul a menţionat că nu se va mulţumi cu un rezultat de egalitate în partida cu Steaua. ''E un moment important pentru noi şi pentru toată suflarea dinamovistă pentru că sunt zece ani de când am câştigat titlul şi acum e doar prima confruntare (n.r. - cu Steaua), urmează altele în retur şi play-off. În ultima perioadă am avut cinci egaluri şi o victorie, Dinamo a arătat bine în confruntările cu Steaua. Acum sperăm că începem sezonul cu o victorie. Sunt trei puncte în joc pe care trebuie să le câştigăm. Noi nu ne mulţumim cu un punct, noi pregătim meciul cu Steaua la victorie. Sper să câştigăm şi să arătăm o atitudine de campioni. Vechile derby-uri aveau altă încărcătură, acum este ceva nou. E bine că sunt echipele de pe primele două locuri, o să vedem care e valoarea fiecăreia şi ce nivel de pregătire au'', a adăugat el.

Ioan Andone este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, dar mai aşteaptă totuşi două transferuri. ''Avem jucători în lot, dar mai aştept un mijlocaş şi un atacant. Atunci voi avea dubluri pe posturi'', a afirmat el fără a oferi alte detalii.

Antrenorul Ioan Andone a fost prezent marţi după-amiază la casele de bilete ale Stadionului Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare unde a vândut suporterilor tichete de intrare la derby-ul cu Steaua în cadrul unei acţiuni organizate de Peluza Cătălin Hîldan.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte sâmbătă, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

Sursa; AGERPRES

×
Subiecte în articol: steaua dinamo derby de romania derby fotbal