x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua l-a luat şi pe bulgarul Stanislav Angelov

Steaua l-a luat şi pe bulgarul Stanislav Angelov

09 Iul 2010   •   00:00

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat vineri, la Sport.ro, că bulgarul Stanislav Angelov a semnat un contract valabil un sezon cu opţiune de prelungire pe încă unul cu gruparea din Ghencea. Angelov, în vârstă de 32 de ani, poate evolua pe postul de fundaş stânga sau la închidere.

De-a lungul carierei, Angelov a mai evoluat la ŢSKA Sofia, Levski Sofia şi Energie Cottbus. La echipa naţională, Angelov a strâns 30 de meciuri şi două goluri.

Tot vineri, atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a participat cu naţionala ţării sale la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, s-a alăturat lotului stelist aflat în cantonament în localitatea austriacă Walchsee, efectuând un prim antrenament de reacomodare la efort.

"Aveam nevoie de această vacanţă, dar acum sunt foarte bucuros că am revenit alături de colegii mei. Abia aştept să înceapă campionatul şi sper să am un sezon cel puţin la fel de bun ca cel de anul trecut. Vreau să lupt cu echipa pentru titlul de campioană şi, individual, pentru cel de golgheter al României", a declarat Kapetanos pentru site-ul oficial al Stelei.

Pantelis Kapetanos a participat la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud alături de naţionala Greciei, care a făcut parte din grupa B, alături de naţionalele Argentinei, Nigeriei şi Coreei de Sud. Kapetanos a evoluat doar 32 de minute în partida cu naţionala Coreei de Sud, scor 0-2.

×
Subiecte în articol: stiri