x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cum a fost convins Mirel Radoi de Gigi Becali sa RENUNTE la demisie

Cum a fost convins Mirel Radoi de Gigi Becali sa RENUNTE la demisie

21 Aug 2015   •   18:11
Cum a fost convins Mirel Radoi de Gigi Becali sa RENUNTE la demisie
Sursa foto: Mirel Rădoi (FOTO: Cosmin Iftode / steauafc.com)

Deşi vineri dimineaţă îşi anunţase jucătorii că demisionează de la Steaua, antrenorul Mirel Rădoi a fost convins, după trei ore de discuţii, de patronul Stelei, Gigi Becali, să rămână la conducerea echipei. Finanţatorul Stelei a declarat vineri după-amiază că a fost dificil să-l convingă pe Rădoi să rămână la echipă.

Citeşte şi Reacţia lui Becali, după demisia lui Rădoi: "Nu ştiu ce să fac. Nu-l las!"

''I-am spus că doar ghinionul a fost de vină că am pierdut meciurile. I-am spus finului că dacă pleacă acum, va rămâne o pată pe meseria lui. O să vedeţi că va câştiga totul pe plan intern. I-am promis că în iarnă îi cumpăr un atacant valoros. Dar rămân la decizia luată după jocul cu norvegienii, trebuie să plece vreo doi-trei jucători şi trebuie să micşorăm nişte salarii. Acum dacă nu mai primim banii de calificare de la UEFA, e normal, nu?", a declarat Gigi Becali pentru posturile de televiziune.

Citeşte şi Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua! Care sunt variantele pentru înlocuirea lui

Steaua a fost învinsă joi seară, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 3-0 (0-0) de echipa norvegiană Rosenborg Trondheim, în prima manşă a play-off-ului Europea League şi a rămas cu şanse minime de calificare în grupe.

Citeşte şi EUROPA LEAGUE. Dezastru pentru Steaua! A fost învinsă la scor de neprezentare de Rosenborg

Mirel Rădoi a avut ca obiective câştigarea celor patru trofee interne, Supercupa, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii, precum şi calificarea în grupele Champions League, potrivit site-ului oficial al clubului.

Săptămâna asta, UEFA a anunţat că Mirel Rădoi nu poate îndeplini funcţia de antrenor principal la FC Steaua Bucureşti şi nici să facă parte din staff-ul tehnic al grupării roş-albastre la meciurile din cupele europene.

Totodată, forul continental a decis să aplice clubului FC Steaua o amendă în valoare de 50.000 de euro după ce Mirel Rădoi a dat indicaţii pe bancă la partidele cu AS Trencin şi Partizan Belgrad, din tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

Fostul internaţional (34 ani), care nu a mai avut vreo experienţă ca antrenor până acum, conduce la Steaua un grup de tehnicieni format din Massimo Pedrazzini, care ocupă funcţia de antrenor principal, antrenorii secunzi Nicolae Dică şi Daniel Opriţa, Marius Popa antrenor de portari, Nikos Karydas şi Ciprian Prună responsabili cu pregătirea fizică a lotului.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: mirel rădoi gigi becali